Werken bij Apollo 11

Daltonschool Apollo 11 staat in De Meern. Er zitten ongeveer 300 leerlingen bij ons op school in elf of twaalf groepen. We werken met homogene en heterogene groepen. Ons team bestaat uit 25 collega’s tussen de 20 en 55 jaar. Ieder met z’n eigen passie voor onderwijs en werken met kinderen.

‘Apollo 11 geeft je de ruimte’. We zijn dan ook trots op de open en veilige sfeer en het fijne (leer)klimaat dat in onze school heerst.

Onze kernwaarden komen voort uit daltononderwijs. Samenwerking, vrijheid en verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij zijn vertrouwen en nieuwsgierigheid de voorwaarden die de basis vormen voor het onderwijs op de Apollo 11.

Als team zijn we altijd in ontwikkeling. We werken met de principes vanuit LeerKracht, doen klassenbezoeken bij elkaar en denken kritisch met elkaar mee. Zo wordt ons onderwijs iedere dag een beetje beter. Samen. Voor en met elkaar. Voor en met de kinderen.

Op dit moment hebben we een vacature. Nieuwsgierig? Kijk dan hier!

Solliciteren? Op het moment van een vacature, kan gesolliciteerd worden door te klikken op de link(s). Het is dan belangrijk een recent CV en beknopte motivatie te uploaden. We nodigen je uit voor een gesprek op school. Het gesprek zal zijn met de directeur, afvaardiging van het team en een MR-lid.