Werken bij Apollo 11

We zijn een Daltonschool. Samenwerken, zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, autonomie, en feedback geven is in alle facetten van ons onderwijs verweven. Een goed pedagogisch klimaat is de belangrijkste peiler om op deze manier te kunnen werken. Deze visie is de basis om ons onderwijs te ontwikkelen en dat doen we ‘elke dag een beetje beter’ met de methodiek van Stichting leerKRACHT. We zijn actief op het gebied van (wetenschappelijk) onderzoek over hoe we het curriculum in verbondenheid aan kunnen bieden en welke tools hierbij het meest effectief zijn voor leerkrachten en leerlingen. We kijken kritisch naar ons onderwijs en werken iedere dag samen aan het verbeteren van ons onderwijs. Met succes!

Dit vraagt zeker iets van leerkrachten. Vind je dat het huidige onderwijs verbeterd kan worden? Heb je goede kennis van de leerlijnen en wil je meedenken over een andere onderwijsstructuur? Ben je iemand die graag initiatief neemt? Verdiep je je wel eens in onderwijsontwikkelingen en vertaal je die naar je lessen? Kan je je keuzes onderbouwen en toelichten? Werk je graag met moderne middelen? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken!

Fulltime vacature in 5/6
Per 1 maart zoeken wij een leerkracht voor een groep 5/6. Het gaat om een fulltime aanstelling met uitzicht op een vast baan. Reageren kan t/m 17 december 2017. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.

Vervanging
Per 9 april 2018 zoeken wij een fulltime leerkracht voor een groep 1/2 voor zwangerschapsverlof. Ook hier is er uitzicht op een vaste aanstelling. Klik hier voor meer informatie.