Aanmeldprocedure

Plaatsing op onze school is mogelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen daadwerkelijk worden ingeschreven. U kunt al eerder aangeven dat u belangstelling heeft voor een plek voor uw kin(eren). Dit kunt u aangeven door het formulier ‘belangstelling-voor-aanmelding’ in te vullen. Hiermee geeft u aan dat u een plekje op de Apollo 11 voor uw kind wilt reserveren. U ontvangt dan binnen 2 (werk)weken een bevestiging en meer informatie van ons. Rond de tijd dat uw kind 3 jaar wordt, kunnen wij u laten weten of uw kind geplaatst kan worden. Voor kinderen geboren in 2014, 2015 en 2016 is meer belangstelling dan wij kunnen plaatsen. Op dit moment is er nog wel de mogelijkheid om uw belangstelling aan te geven. Uw kind komt dan op een wachtlijst.

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van ons een vragenlijst over de ontwikkeling van uw kind. Door deze vragenlijst in te vullen en naar ons terug te sturen, bevestigt u de aanmelding. Als wij de vragenlijst hebben ontvangen wordt de aanmelding definitief een inschrijving. U ontvangt van ons een bevestiging.

Ongeveer 6 tot 4 maanden voordat uw kind vier jaar wordt, ontvangt u van ons informatie over hoe de eerste kennismaking verloopt, hoe het wennen gaat en hoe de eerste schoolweken er uit zien. Uw kind start officieel bij ons op school vanaf de vierde verjaardag.

Is uw kind nog niet zindelijk? Dan mag een basisschool uw kind weigeren. In overleg met de huisarts en  de school kunt u hiervoor een oplossing zoeken. Het is belangrijk dat uw kind zo snel mogelijk zindelijk is, zodat het alsnog kan meedoen op school.

Indien er sprake is van een fysieke en/of verstandelijke handicap zal, in overleg met de ouders, bekeken worden of onze school geschikt is om het kind met succes onderwijs op de Apollo 11 te laten volgen.

Ouders die geïnteresseerd zijn in onze school kunnen zich aanmelden voor een rondleiding. Deze wordt komend schooljaar 6 x georganiseerd. Voor meer uitgebreide informatie over de school kunt u de schoolgids downloaden.
De rondleidingen zijn van 9.00 – 10.00 uur. Klik hier voor de data van de rondleidingen. Aanmelden voor één van deze rondleidingen kan telefonisch 030-6662577 of per mail naar onze conciërge Marscha Middelkoop.

Inschrijven kinderen ouder dan 4 jaar
Voor zij-instromers geldt een andere procedure. Klik hier voor meer informatie over de aannameprocedure.